News

Fruits de Mer van Bron kleurt de zomer

03 april 2023

De Fruits de Mer collectie van Bron is een collectie vol sprankelende kleuren. Kleurrijke ringen, hangers, armbanden en oorsieraden roepen het ultieme zomergevoel op. Een zomer waarin je geniet van het buitenleven. Waar je ’s morgens geniet van een wandeling op blote voeten langs de kustlijn en ’s avonds de zon ziet ondergaan terwijl je geniet van een vers plateau fruits de mer. Een setting om in te stralen in alle kleuren van de zomer.

Bron sieraden met Zuidzeeparels

Bron liet zich voor de Fruits de Mer collectie inspireren door de blauw-groene kleuren van de edelstenen turkoois en amazoniet. Deze kleuren van de zee vormen een mooi contrast met het zachte lila van amethist en het snoepjes roze van saffier. Daarnaast kregen Zuidzeeparels, als het ultieme geschenk uit de zee, een hoofdrol.
Bron zou Bron niet zijn wanneer het de schoonheid van parels geen nieuwe betekenis zou geven. In de collectie komen klassieke ronde parels met hun onmiskenbare glans terug, maar ook parels die gecombineerd worden met sprankelende diamanten. Zuidzeeparels worden speels verwerkt waarbij de natuurlijke vorm van elke parel alle ruimte krijgt. Wat een spectaculaire come-back voor de koningin onder de zeeschatten!

 


 

Flirt met de zomer

De nieuwe Bron collectie Fruits de Mer is een uitnodiging om te flirten met de zomer. De collectie heeft verschillende hangers en oorbellen met de edelsteen turkoois. De kleuren van turkoois doen denken aan tropische zeeën, bounty-eilanden en eindeloze dagen om van het leven te genieten. De edelsteen komt in verschillende tinten voor, maar de meest gewilde is de rijke, blauwgroene tint. Stenen met deze kleur zijn te vinden in de Kingman mijnen in Arizona. Hier komen ook de turkoois edelstenen in de Bron Fruits de Mer collectie vandaan. De blauwe tint komt van koper en de groene tint wordt gevormd door ijzer. De combinatie van deze twee elementen zorgt voor de unieke tint die turkoois uit deze mijnen zo geliefd en bijzonder maakt.

Bron Confetti Carousel Pendant

In de lente/zomer-collectie van Bron doet ook de Carousel hanger uit de Bron confetti-collectie spetterend haar intrede. Dit elegante juweel is een feest vol betoverende kleuren. Elf edelstenen waaronder toermalijn en saffier, schitteren in zonnig geel en oranje, in blauwgroene zee tinten en de zoete kleuren roze en violet in een gouden hanger. Gladde cabochons wisselen zich af met gefacetteerde edelstenen en vormen samen een sprankelend geheel. Passend bij het uitbundige kleurenpalet van de Bron Confetti Carousel hanger brengt het merk vier confetti ringen met kleurrijke saffieren. De zomer wordt verleidelijk!

 

Bezoek onze winkel

Meer nieuws