SwissKubik

exclusieve watchwinders

SwissKubik, 100% handgemaakte exclusieve watchwinders

SwissKubik maakt hoogwaardige en 100% handgemaakte exclusieve watchwinders met een modern design. De Zwitserse fabrikant hecht veel waarde aan kwaliteit en precisie: rotatie na rotatie.

Een automatisch horloge verdient het beste, ook wanneer u het niet draagt. Met SwissKubik Watchwinders kunt u erop vertrouwen dat uw horloges in perfecte conditie worden gehouden. De nauwkeurige rotaties van SwissKubik watchwinders houden uw favoriete horloges klaar voor gebruik.

De vorm van elke watchwinder ligt al in de naam ‘SwissKubik’ verborgen. Het vierkante design geeft de watchwinders een even minimalistische als opvallend uiterlijk: klein genoeg voor in een kluis, groots genoeg om gelijktijdig een blikvanger te zijn.

Het hart van de Zwitserse Kubik watchwinder is een krachtige naar links en rechts roterende motor. Ontwikkeld op basis van Zwitserse technologie voor een hoge precisie. Dit zorgt ervoor dat de watchwinders beschikken over een aandrijving die even duurzaam en krachtig als stil is. Niet minder dan 1900 secure omwentelingen per dag houden de rotor van uw automatisch horloge in beweging.

Naast hun technische excellentie zijn SwissKubik Watchwinders ook esthetisch verfijnd. Elk model, van robuust-stoer tot modern-elegant, heeft een tijdloze schoonheid. De collectie biedt een ruimte keus aan stijlen, kleuren en materialen, waaronder watchwinders van hoogwaardig hout, soft touch plastic of bekleed met leer. SwissKubik Watchwinders zijn compatibel met alle bekende horlogemerken en -modellen, waardoor ze zeer geliefd zijn onder horlogeverzamelaar.

Bij Reijersen Juweliers hebben we een mooie collectie SwissKubik Watchwinders. U bent van harte uitgenodigd om in onze ‘huiskamer’, de perfecte metgezel voor uw horlogecollectie te komen ontmoeten.

Bezoek onze winkel