Horloges

logo frederique constant

Astronomy, time in its purest form is dé inspiratie-bron voor Nederlands bekendste horlogemaker. In 1974 begon van der Klaauw voor zichzelf en presenteerde hij zijn eerste eigen klok met astronomische complicaties. 

logo frederique constant

Daniel Wellington hield van horloges met oude NATO-bandjes. Voor Daniel Wellington was het belangrijk om een dun en elegant horloge te produceren met een eenvoudig design zonder, een product dat gedragen kon worden met de verschillende patronen en kleuren.

logo frederique constant

De gepassioneerde jonge horlogemakers uit Genève. Frédérique Constant horloges worden gekenmerkt duur hun hoge kwaliteit, differentiatie en precisie in het ontwerp en de productie. Ze hebben een passie voor het ontwerpen van prachtige horloges.

logo frederique constant

Het begon allemaal met Ahasuerus Fromanteel, een klokkenmaker uit de 17e eeuw. Fromanteel begon in 1660 met het produceren van klokken, allemaal uitgerust met het pendulum mechanisme. Deze klok stond bekend als het meest nauwkeurig van die tijd.

logo frederique constant

MeisterSinger ontwerpt klassieke polshorloges met een Zwitsers uurwerk. Met de dunne lunette, de functionele typografie en het geharde acrylglas doet het uiterlijk denken aan een opvallend modern ontwerp uit de jaren ’50.

logo frederique constant

Raymond Weil laat zich inspireren door de precisie in de muziek en de kunst. De horloges worden gemaakt met precisie, elegantie, kwaliteit en betrouwbaarheid uit culturele traditie en innovatie. Prachtige horloges voor hem en haar.

logo frederique constant

‘Altijd een stap voor op de rest’ is de visie van het horlogemerk Seiko. Ooit begonnen als klokreparatiewerkplaats en inmiddels bekend om zijn polshorloges. Al meer dan een eeuw wordt Seiko erkend voor het maken van kwalitatieve en stijlvolle producten.

Sieraden

logo frederique constant

Alle titanium componenten van de Boccia titanium collectie zijn gemaakt van puur titanium; het specifieke materiaal. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk.

logo frederique constant

Het merk behoort tot de absolute sieradentop van Nederlandse bodem. De Bron Sieraden worden met de hand in Nederland vervaardigd. Voor de prachtige kwaliteit juwelen wordt veel gebruik gemaakt van kleurrijke edelstenen.

logo frederique constant

Sinds de oprichting van het Nederlandse Monzario in 1989 ontwikkelt Berno Boelens, de man achter het merk, bijzondere gouden juwelen. De ringen, armbanden, colliers en oorsieraden worden stuk voor stuk in Italiaanse ateliers vervaardigd.

logo frederique constant

Het met de hand matteren met een speciale beitel zorgt voor een natuurlijk effect, waardoor de weerkaatsing van licht verstrooid wordt, wat een warme kleur en uitstraling aan het sieraad geeft. Deze fantastische sieraden zijn van 18kt geel goud.

logo frederique constant

Pesavento maakt sieraden met een levendig charme. De Pesavento sieraden zijn stuk voor stuk uniek. Het bijzondere aan de sieraden is dat unieke materialen met elkaar gecombineerd worden. De sieraden van Pesavento zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver.

logo frederique constant

De liefde voor sieraden, goud en diamant zit diep, diep in het gevoel en de familie geschiedenis. Al bijna 70 jaar maakt R&C de allermooiste sieraden voor de Nederlandse vrouw. Ieder levensmoment eren ze met een sieraad, áltijd speciaal voor haar gemaakt.

logo frederique constant

Sinds 1923 heeft Gebrüder Schaffrath de stralende ziel van de diamant doen ontwaken. De unieke vormgeving van de sieraden laat je betoveren. Hoogwaardige materialen als Goud of Platina worden gebruikt in de sieraden van Schaffrath.

logo frederique constant

Het zilver wordt met precisie en liefde bewerkt. Het resultaat? Sieraden met een tijdloze stijl, die kracht uitstralen. Het ontwerpen en produceren wordt met de hand gedaan, wat de sieraden heel verfijnd maakt met verbogen details.

Accessoires

logo frederique constantOntworpen om muziek af te spelen terwijl het de kamer verlicht met omgevingslicht, het decoratieve stuk is voorzien van een mono tweeweg luidspreker. De porseleinen vogel zit in een metalen kooi en wordt bestuurd door een slim apparaat.

logo frederique constantDoor ingenieuze magnetische levitatie is FLYTE een lamp die “zweeft”, aangedreven via inductie. De lamp draait langzaam en creëert een zacht, magisch licht als het draait. Dé eye catcher dat perfect aansluit

logo frederique constant

De handgemaakte Qlocktwo klok welke in Duitsland word geproduceerd. De Qlocktwo klok is een parel voor ieder interieur of het nu kantoor of huiskamer is. De Qlocktwo komt altijd tot zijn recht, een klassieker voor de toekomst.

Trouwringen

logo frederique constantEen trouwdag, verloving, vriendschap, relatie of andere mooie herinneringen. Momenten die je intensief beleefd. Bijzondere momenten die je wilt bezegelen. Dit doe je met de ringen van Aller Spanninga.

HEEFT U VRAGEN?

Gebruik ons contactformulier of stuur ons een email.

KLIK HIER