Horloges

logo frederique constant

Astronomy, time in its purest form is dé inspiratie-bron voor Nederlands bekendste horlogemaker. In 1974 begon van der Klaauw voor zichzelf en presenteerde hij zijn eerste eigen klok met astronomische complicaties. 

logo frederique constant

Dankzij de toewijding aan de nobelste criteria van haute horlogerie en de passie voor mechanische innovaties heeft Ateliers DeMonaco zijn plaats veroverd tussen de zeldzame en erkende onafhankelijke horlogefabrikanten.

logo frederique constant

De horlogecollectie van Czapek maakt nog steeds gebruik van luxe materialen en mechanische uurwerken die door het Zwitserse horlogemerk in eigen huis zijn gemaakt om een ​​reeks luxe horloges voor mannen en vrouwen te creëren.

logo frederique constant

De gepassioneerde jonge horlogemakers uit Genève. Frédérique Constant horloges worden gekenmerkt duur hun hoge kwaliteit, differentiatie en precisie in het ontwerp en de productie. Ze hebben een passie voor het ontwerpen van prachtige horloges.

logo frederique constant

MeisterSinger ontwerpt klassieke polshorloges met een Zwitsers uurwerk. Met de dunne lunette, de functionele typografie en het geharde acrylglas doet het uiterlijk denken aan een opvallend modern ontwerp uit de jaren ’50.

logo frederique constant

‘Altijd een stap voor op de rest’ is de visie van het horlogemerk Seiko. Ooit begonnen als klokreparatiewerkplaats en inmiddels bekend om zijn polshorloges. Al meer dan een eeuw wordt Seiko erkend voor het maken van kwalitatieve en stijlvolle producten.

Juwelen

logo frederique constant

Het merk behoort tot de absolute sieradentop van Nederlandse bodem. De Bron Sieraden worden met de hand in Nederland vervaardigd. Voor de prachtige kwaliteit juwelen wordt veel gebruik gemaakt van kleurrijke edelstenen.

logo frederique constant

Sinds 1923 heeft Gebrüder Schaffrath de stralende ziel van de diamant doen ontwaken. De unieke vormgeving van de sieraden laat je betoveren. Hoogwaardige materialen als Goud of Platina worden gebruikt in de sieraden van Schaffrath.

logo frederique constant

Het met de hand matteren met een speciale beitel zorgt voor een natuurlijk effect, waardoor de weerkaatsing van licht verstrooid wordt, wat een warme kleur en uitstraling aan het sieraad geeft. Deze fantastische sieraden zijn van 18kt geel goud.

logo frederique constant

Sinds 1854 opereert het Amsterdamse familiebedrijf Royal Asscher op het hoogste niveau en heeft het een vlekkeloze reputatie opgebouwd. Voor alle zes de generaties aan het roer van het bedrijf, geldt dat zij ten eerste diamantkunstenaars zijn en dan pas technici.

logo frederique constant

Pesavento maakt sieraden met een levendig charme. De Pesavento sieraden zijn stuk voor stuk uniek. Het bijzondere aan de sieraden is dat unieke materialen met elkaar gecombineerd worden. De sieraden van Pesavento zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver.

logo frederique constant

Sinds 1989 is Monzario een begrip om zijn stijlvolle Italiaanse design in gouden armbanden en colliers, ringen en oorsieraden. Monzario heeft een prachtig vormgegeven collectie zilveren sieraden die zich onderscheidt in design en afwerking.

logo frederique constant

Het lijkt wel magie… De 18k gouden ringen van Serafino kunnen door een ingenieuze constructie van maat veranderen, van sommige ringen kunt u zelfs een armband maken.

 

Accessoires

logo frederique constantOntworpen om muziek af te spelen terwijl het de kamer verlicht met omgevingslicht, het decoratieve stuk is voorzien van een mono tweeweg luidspreker. De porseleinen vogel zit in een metalen kooi en wordt bestuurd door een slim apparaat.

logo frederique constantDoor ingenieuze magnetische levitatie is FLYTE een lamp die “zweeft”, aangedreven via inductie. De lamp draait langzaam en creëert een zacht, magisch licht als het draait. Dé eye catcher dat perfect aansluit

logo frederique constant

De handgemaakte Qlocktwo klok welke in Duitsland word geproduceerd. De Qlocktwo klok is een parel voor ieder interieur of het nu kantoor of huiskamer is. De Qlocktwo komt altijd tot zijn recht, een klassieker voor de toekomst.

logo frederique constant

De geuren van Cire Trudon nemen u mee op een reis die al in 1643 begon.
Dat is het jaar waarin de Franse familie Trudon startte met het maken van ‘s werelds mooiste en beste kaarsen.

Trouwringen

logo frederique constantEen trouwdag, verloving, vriendschap, relatie of andere mooie herinneringen. Momenten die je intensief beleefd. Bijzondere momenten die je wilt bezegelen. Dit doe je met de ringen van Aller Spanninga.

HEEFT U VRAGEN?

Gebruik ons contactformulier of stuur ons een email.

KLIK HIER