Bron sieraden

casual luxe om in te stralen

Bron sieraden, kleurrijke casual luxe om in te stralen

Wanneer je als merk sieraden creëert die je na aan het hart liggen, dan maak je geen collecties, maar ‘families’. Met gouden sieraden waarin prachtig edelstenen worden verwerkt, zijn Bron sieraden een kleurrijke uitnodiging voor een sprankelend familiefeest.

Elke steen en elke diamant die verwerkt wordt, is persoonlijk gekeurd en uitgekozen door een Bron-edelsteenexpert. In Nederland worden de stenen in eigen atelier liefdevol en kundig verwerkt in 18-karaats geelgouden, witgouden of roségouden sieraden.

Zoals geldt voor leden van een hechte familie hebben Bron sieraden elk een eigen karakter, maar dragen ze hetzelfde DNA. Bron ringen, armbanden, oorsieraden en colliers uit verschillende ‘generaties’ stralen luxe, vrouwelijke charme en harmonie uit.

Als ‘casual luxe’ zijn Bron sieraden gemaakt om dagelijks te dragen. Een Bron sieraad hoort niet thuis in een kluis, maar hoort met al haar kleuren te schitteren in het licht. Net als de vrouw die Bron draagt.

Net als het merk Bron, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Bron-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel