Nanis sieraden

Kracht, elegantie en sensualiteit

Nanis sieraden; kracht, elegantie en sensualiteit

Nanis is het Italiaanse merk van het echtpaar Laura Bicego en Piero Marangon. Laura is de drijvende kracht achter de ontwerpen die een ontmoeting zijn tussen traditie, handwerkkunst en de passie om sieraden een nieuwe betekenis te geven.

Laura Bicego ontwerpt vanuit de visie dat sieraden meer zijn dan luxe. Nanis sieraden benadrukken vrouwelijkheid met krachtige, sierlijke en sensuele creaties. Elk Nanis juweel benadrukt persoonlijkheid en expressie en laten de draagster stralen.

Nanis sieraden worden met de grootste nauwkeurigheid met de hand gemaakt. Uniek binnen de collecties is de verfijnde goud-afwerking. Met behulp van passie, geduld en speciaal gereedschap worden ontelbare fijne lijntjes in het goud gegraveerd. Het resultaat is een fluweelzachte, matte look die het goud een sensationele warmte en diepte geeft.

Door de kleur van warm goud te combineren met edelstenen in poederachtige kleuren en glanzende diamanten, ontstaan sieraden met een even krachtige als vrouwelijke uitstraling.

Net als het merk Nanis, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Nanis-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel