Ateliers deMonaco

Monaco meets Oudewater

Monaco meets Oudewater: de visie van Reijersen Juweliers

deMonaco meets Oudewater: de visie van Reijersen Juweliers en de tijdloze charme van de Côte d’Azur komen samen in onze prachtige collectie van Ateliers deMonaco. Onze boutique is de enige plek in Europa waar dit exclusieve merk verkocht wordt.

Ateliers deMonaco is een exclusief horlogemerk dat prachtige creaties voert. De collectie van Ateliers deMonaco bestaat uit verschillende bijzondere modellen, zoals de Admiral en de Ronde de Monte-Carlo. Deze worden uitgerust met heel gecompliceerde uurwerken, zoals minute repeaters en eeuwigdurende kalenders.

Ateliers deMonaco horloges

Ateliers deMonaco is een van de slechts zeven merken die het Poinçon de Genève mag voeren, een teken van absolute topkwaliteit en -afwerking. Veel horloges van Ateliers deMonaco worden specifiek naar wens van de klant gemaakt. Zo draagt Prins Albert van Monaco een speciaal voor hem gemaakt horloge. De prins gaf hoogstpersoonlijk akkoord op het gebruik van de naam Ateliers deMonaco.

Dit is het soort persoonlijke toewijding waar wij van houden. ‘Aandacht is het mooiste dat wij kunnen bieden’ vinden wij van Reijersen Juweliers. Net als het merk Ateliers deMonaco, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Atelier deMonaco-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel