Christiaan van der Klaauw

winnaar Grand Prix d’Horlogerie

Christiaan van der Klaauw horloges

Christiaan van der Klaauw is een van de mooiste horlogemerken van ons land. Het werd in 1974 opgericht door de gelijknamige klokkenmaker. Zijn verhaal is bijzonder. Als hobby-astroloog was Van der Klaauw gefascineerd door het sterrenstelsel. Deze bouwde hij na in klokken en daarna in polshorloges.

De complexiteit en de accuraatheid van zijn creaties, maakten hem wereldberoemd. De uurwerken van Christiaan van der Klaauw werden geprezen en bekroond. Zo won hij tweemaal een prijs bij de Grand Prix d’Horlogerie de Genève. Deze prijzen staan bekend als de Oscars van de horlogewereld.

Vooral het Planetarium is een bijzonder horloge met een uurwerk dat iedereen zal fascineren. Op de wijzerplaat zijn de omwentelingen van de planeten in ons zonnestelsel te zien.

Christiaan van der Klaauw horloges nu

Onlangs werd het merk overgenomen door de zeer gerespecteerde horlogemaker Pim Koeslag, die nu de technische leiding heeft over dit bedrijf.

Wij bij Reijersen hebben een heel bijzondere en nauwe band met Pim. Graag stellen we zijn creaties persoonlijk aan u voor, zodat hij ook u kan meenemen in de hypnotiserende wereld van de astronomische horloges.

Net als het merk Christiaan van der Klaauw, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Christiaan van der Klaauw-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze webshop