MeisterSinger

traditionele tijdsaanduiding

MeisterSinger horloges

MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler in de Duitse stad Münster. Zijn doel was om hoogwaardige mechanische horloges te produceren met eenvoudige, onderscheidende kenmerken met een heel eigen karakter.

Hij ging daarbij voor een unieke keuze. Alle MeisterSinger horloges tonen de tijd met behulp van maar één wijzer. Deze traditionele vorm van tijdsaanduiding gaat terug naar de dagen van zonnewijzers en eenwijzerklokkentorens van de Middeleeuwen, zoals de Westminster Abbey.

Dat betekent zeker niet dat MeisterSinger-horloges symbolen uit het verleden zijn. Ze zijn zowel innovatief als accuraat en veel modellen hebben heel interessante complicaties.

MeisterSinger bij Reijersen Juweliers

Reijersen Juweliers is momenteel het meest succesvolste MeisterSinger-verkooppunt ter wereld en dat is geen toeval; ook wij hebben de waardering voor de mens en onze tijd met elkaar als kernwaarde.

Net als het merk MeisterSinger, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze MeisterSinger-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel