Pesavento sieraden

Italiaanse passie, elegantie en speelsheid

Pesavento, een statement van speelsheid en luxe

Pesavento presenteert zilveren en gouden sieraden met als kenmerk Italiaanse passie, elegantie en speelsheid. Het merk combineert klassieke kenmerken met technische innovaties, kunst met schoonheid en zet daarmee begerenswaardige collecties neer voor de moderne vrouw.

Het merk maakt indruk met sieraden die even opvallend als verfijnd en even creatief als traditioneel zijn. Licht en sprankelend brengt Pesavento pure Dolce Vita.

De Italian made sieraden zijn een harmonieuze samenkomst tussen modern design en klassieke elegantie. De verschillende collecties die Pesavento creëert zijn even veelzijdig als de vrouw die Pesavento draagt: soms uitgesproken en weelderig, dan weer ingetogen en elegant.

In navolging op de zilveren Pesavento-collecties hebben inmiddels ook de stijlvolle gouden Pesavento sieraden, vaak gul bestrooid met Diamond Dust, de wereld betoverd. Overtuig uzelf.

Net als het merk Pesavento, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Pesavento-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel