Horloges

Ateliers deMonaco

deMonaco meets Oudewater: de visie van Reijersen Juweliers en de tijdloze charme van de Côte d’Azur komen samen in onze prachtige collectie van Ateliers deMonaco. Onze boutique is de enige plek in Europa waar dit exclusieve merk verkocht wordt.

Ateliers deMonaco

Christiaan van der Klaauw

Christiaan van der Klaauw is een van de mooiste horlogemerken van ons land. Het werd in 1974 opgericht door de gelijknamige klokkenmaker. Zijn verhaal is bijzonder. Als hobby-astroloog was Van der Klaauw gefascineerd door het sterrenstelsel. Deze bouwde hij na in klokken en daarna in polshorloges.

Christiaan van der Klaauw

Czapek

Czapek werd opgericht in 1839 door de begenadigd Poolse horlogemaker Franciszek Czapek. In de Zwitserse stad Genevé werkte hij nauw samen met de grondlegger van Patek Philippe, Antoine Norbert de Patek. In 1845 kwam dit avontuur tot een einde, en richtte Czapek met een nieuwe partner Czapek & Cie op.

Czapek

Frederique Constant

Frederique Constant is een relatief jonge Zwitserse horloge manufactuur. Met een sterke Nederlandse connectie. Het merk werd in 1988 opgericht door de Nederlandse ondernemers Peter Stas en Aletta Stas-Bax.

Frederique Constant

MeisterSinger

MeisterSinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler in de Duitse stad Münster. Zijn doel was om hoogwaardige mechanische horloges te produceren met eenvoudige, onderscheidende kenmerken met een heel eigen karakter.

MeisterSinger

Seiko

Het Japanse merk Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori. Aanvankelijk had hij een horloge- en juwelenwinkel.

Seiko

Juwelen

Aller Spanninga

Aller Spanninga trouwringen zijn een begrip. Toegewijd aan onvergetelijke liefdes worden Aller Spanninga ringen gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Aller Spanninga

Bron

Wanneer je als merk sieraden creëert die je na aan het hart liggen, dan maak je geen collecties, maar ‘families’. Met gouden sieraden waarin prachtig edelstenen worden verwerkt, zijn Bron sieraden een kleurrijke uitnodiging voor een sprankelend familiefeest.

Bron

Monzario

‘Italian made’, raffinesse, elegantie en natuurlijke charme zijn kenmerken die passen bij sieraden van Monzario. Het merk verstaat de kunst om vernieuwende sieraden te creëren die gelijktijdig de sfeer van tijdloosheid oproepen. De vrouw die Monzario sieraden draagt is opvallend, maar nooit over de top. Ze charmeert met uitbundigheid en levenslust, maar weet altijd stijlvol te blijven.

Monzario

Nanis

Nanis is het Italiaanse merk van het echtpaar Laura Bicego en Piero Marangon. Laura is de drijvende kracht achter de ontwerpen die een ontmoeting zijn tussen traditie, handwerkkunst en de passie om sieraden een nieuwe betekenis te geven.

Nanis

Pesavento

Pesavento presenteert zilveren en gouden sieraden met als kenmerk Italiaanse passie, elegantie en speelsheid. Het merk combineert klassieke kenmerken met technische innovaties, kunst met schoonheid en zet daarmee begerenswaardige collecties neer voor de moderne vrouw.

Pesavento

Schaffrath

Schaffrath collecties zijn een eerbetoon aan de kracht en de schoonheid van de elementen die één van de meest fascinerende natuurverschijnselen teweeg heeft gebracht: de diamant. Elke steen is magisch. Het bevat een unieke schoonheid die even uniek is als de persoon die de diamant draagt.

Schaffrath

Luxe Accessoires

Daqi Concept

Daqi Concept werd opgericht in juli 2015 door een team van productontwerpers. De makers verenigen in een uniek concept traditionele Chinese ambachtskunst met moderne technologie. De collectie bestaat uit objecten waarin audio en licht verenigd worden in prachtige, minimalistische designobjecten.

Daqi Concept

Montegrappa

Het Italiaanse Montegrappa is al meer dan een eeuw een pionier in het creëren van de prachtigste schrijfinstrumenten. Sinds de oprichting in 1912 heeft het wereldwijd de harten van schrijvers, verzamelaars en liefhebbers van kwaliteitsproducten veroverd.

Montegrappa

Qlocktwo

Het idee van de creatieve geesten Marco Biegert en Andreas Funk was even simpel als ingenieus: ‘laten we een klok maken die tijd weergeeft in woorden’.

Qlocktwo

SwissKubik

SwissKubik maakt hoogwaardige en 100% handgemaakte exclusieve watchwinders met een modern design. De Zwitserse fabrikant hecht veel waarde aan kwaliteit en precisie: rotatie na rotatie.

SwissKubik