Ressence

Ressence horloges

Ressence werd in 2010 opgericht in Antwerpen door Benoît Mintiens, Benoît is een industrieel ontwerper die al een portfolio met ontwerpen op zijn naam had staan: hogesnelheidstreinen, vliegtuigcabines, medische apparatuur, lederwaren en zelfs jachtgeweren voordat hij ooit een horloge ontwierp.

Zijn benadering van het maken van luxe horloges is vernieuwend en onmiskenbaar modern

Aangezien Ressence het resultaat is van jarenlang onderzoek en ontwikkeling zijn bijna alle componenten, van de kleinste tandwielen tot de meest complexe 3D-vormige bruggen, op maat gemaakt voor het gebruik in Ressence horloges.

Ressence ontwerpt en ontwikkeld de horloges in Antwerpen, België en worden geproduceerd en geassembleerd in Fleurier, Zwitserland. Om er voor te zorgen dat dit kunstwerk aan alle verwachtingen voldoet wordt elk voltooid Ressence-horloge in het hoofdkantoor getest volgens hun eigen “R500H normen dit impliceert 500 uur nauwkeurig onderzoek op basis van zes strenge criteria. Deze zorgen voor de robuuste constructie, soepele werking en lange levensduur van elk afzonderlijk horloge.

Reijersen juweliers is exclusief retailer van Ressence horloges in Nederland.

Bezoek onze winkel