Schaffrath

de schoonheid van de diamant

Schaffrath diamantsieraden vol eeuwige schoonheid

Schaffrath collecties zijn een eerbetoon aan de kracht en de schoonheid van de elementen die één van de meest fascinerende natuurverschijnselen teweeg heeft gebracht: de diamant. Elke steen is magisch. Het bevat een unieke schoonheid die even uniek is als de persoon die de diamant draagt.

Inmiddels tekent de vierde generatie van het Duitse familiebedrijf Schaffrath voor onderscheidende diamantsieraden met een buitengewoon elegant karakter. Al bijna 100 jaar zorgt de diamantexpertise van Schaffrath, samen met het vakmanschap van gepassioneerde edelsmeden, voor diamantjuwelen die de naam Schaffrath verdienen. Sieraden voor het leven die een deel worden van de persoonlijkheid van de drager.

Sinds de oprichting in 1923, tot en met de dag van vandaag wordt het volledige proces, van diamantselectie tot de vervaardiging van de hoogwaardige gouden diamantsieraden, volledig in eigen huis uitgevoerd. Met een Schaffrath draagt u een schitterend sieraad dat liefde, passie en eeuwigdurende schoonheid uitdrukt.

Net als het merk Schaffrath, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Schaffrath-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel