DAQI CONCEPT

lifestyle producten

DAQI CONCEPT, lifestyle producten

DAQI CONCEPT werd opgericht in juli 2015 door een team van productontwerpers. De makers verenigen in een uniek concept traditionele Chinese ambachtskunst met moderne technologie. De collectie bestaat uit objecten waarin audio en licht verenigd worden in prachtige, minimalistische designobjecten.

Uit het Chinees vertaald betekent DAQI: ‘de tijd nemen om groot en volwassen te worden’. Het merk benadrukt met deze naam dat de beste dingen in het leven vragen om ervaring: ‘om tijd om te rijpen’. Het merk ziet de ontwikkeling van de prachtige designobjecten die het maakt, als een proces van voortdurend experimenteren en vernieuwing.

In de designstukken van DAQI CONCEPT wordt traditionele ambacht en moderne technologie met elkaar gecombineerd om luxe lifestyle en ‘home products’ te maken, die passen binnen een moderne levensstijl.

Schoonheid en functionaliteit

Zijn het designlampen of audioapparaten? Door licht en audiotechniek samen te brengen in ontwerpen die gebaseerd zijn op oosterse esthetiek, brengt het merk ‘highlights’ voor het interieur. DAQI CONCEPT lifestyle producten zijn een perfect samenspel tussen elegantie en handwerkkunst, vaak gebracht in objecten met een verfijnd, minimalistisch design. Schoonheid gaat hand in hand met functionaliteit. Ontdaan van overbodige franje en tot in detail geperfectioneerd, brengt het merk bijzondere gebruiksvoorwerpen die zorgen voor een gevoel van rust.

Bij Reijersen Juweliers hebben we een prachtige collectie DAQI CONCEPT lifestyle producten. U bent van harte uitgenodigd deze te komen ervaren.

Bezoek onze winkel