Montegrappa

Italiaans vakmanschap

Montegrappa, de prachtigste schrijfinstrumenten

Het Italiaanse Montegrappa is al meer dan een eeuw een pionier in het creëren van de prachtigste schrijfinstrumenten. Sinds de oprichting in 1912 heeft het wereldwijd de harten van schrijvers, verzamelaars en liefhebbers van kwaliteitsproducten veroverd.

Elke pen vertelt het verhaal van Italiaans vakmanschap, tijdloze schoonheid en de toewijding om te blijven streven naar perfectie. Het merk combineert moeiteloos traditie met innovatie in kleine kunstwerken. Van de met de hand gegraveerde details tot de harmonieuze combinatie van kostbare metalen, celluloid en harsen, elk schrijfinstrument ademt persoonlijkheid. Vertel ook het verhaal van uw kostbaarste momenten met de luxe schrijfwaren van Montegrappa-pen en ontdek de magie van Italiaanse klasse.

Uitgerust met een penpunt van edelmetaal – vaak gemaakt van massief goud- en met een hoge mate van mechanische precisie, worden de vulpennen van Montegrappa beschouwd als het referentieniveau van luxe schrijvenwaren.

Schrijven met een Montegrappa-pen, ‘s werelds meest magische pen, is een ervaring. Het zijn meer dan schrijfinstrumenten; elke Montegrappa is een symbool van succes, verfijning en persoonlijke stijl. Een Montegrappa-pen is een investering in tijdloze klasse: een persoonlijk instrument dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Bij Reijersen Juweliers hebben we een uitgebreide collectie Montegrappa schrijfwaren. Geweldig als geschenk om een mijlpaal te markeren of als hoogwaardige lifestyle accessoire. U bent van harte uitgenodigd om de Reijersen Montegrappa-collectie te komen ervaren.

Bezoek onze winkel