Seiko

Prospex

Seiko horloges

Het Japanse merk Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori. Aanvankelijk had hij een horloge- en juwelenwinkel.

In 1892 begon hij met het vervaardigen van wandklokken onder het merk Seikosha, wat ‘huis van voortreffelijk vakmanschap’ betekent. In 1895 creëerde hij zijn eerste zakhorloge en in 1913 zijn eerste polshorloge.

Seiko horloges nu

Seiko werd een van de bekendste namen in de horlogerie dankzij polshorloges die innovatief, betrouwbaar en goed geprijsd zijn. Het merk wordt door liefhebbers nog altijd geprezen om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Seiko is een familiebedrijf gebleven met de achterkleinzoon van de oprichter als de huidige ceo. De collectie van Seiko loopt uiteen van eenvoudige tot zeer exclusieve polshorloges. Daarbij komt dat Seiko dankzij de decennialange ervaring vrijwel alleen maar werkt met in-huis ontwikkelde en geproduceerde uurwerken.

Bij Reijersen Juweliers dragen wij zorg voor een gebalanceerde collectie horloges van dit merk, waarbij we u graag adviseren voor een keuze die perfect bij uw wensen past. Net als het merk Seiko, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Seiko-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel