Frederique Constant

Zwitserse horloge manufactuur

Frederique Constant horloges

Frederique Constant is een relatief jonge Zwitserse horloge manufactuur. Met een sterke Nederlandse connectie. Het merk werd in 1988 opgericht door de Nederlandse ondernemers Peter Stas en Aletta Stas-Bax.

Hun missie was om luxe Zwitserse mechanische horloges te produceren tegen eerlijke prijzen. De eerste horloges van het merk werden gelanceerd in 1992, een collectie van zes modellen met Zwitserse uurwerken.

Slechts twee jaar later, in 1994, werd het Heart Beat-model gelanceerd als een van de kenmerkende modellen van het merk. In 2004 werd het Heart Beat-kaliber FC 910 gelanceerd als het eerste eigen uurwerk.

Frederique Constant horloges

Het bedrijf innoveerde snel sinds het eerste eigen kaliber en presenteerde in de daarop volgende jaren een reeks van eigen uurwerken en kalibers. Betaalbare kwaliteit is echter nog altijd de belofte die Frederique Constant met elk horloge waarmaakt.

Net als het merk Frederique Constant, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Frederique Constant-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel