Monzario sieraden

uitbundige luxe

Gouden sieraden met de uitbundige luxe van tijdloosheid

‘Italian made’, raffinesse, elegantie en natuurlijke charme zijn kenmerken die passen bij sieraden van Monzario. Het merk verstaat de kunst om vernieuwende sieraden te creëren die gelijktijdig de sfeer van tijdloosheid oproepen. De vrouw die Monzario sieraden draagt is opvallend, maar nooit over de top. Ze charmeert met uitbundigheid en levenslust, maar weet altijd stijlvol te blijven.

Monzario sieraden worden handgemaakt door de beste Italiaanse goudsmeden. Monzario collecties zijn een toonbeeld van Italiaanse goudsmeedkunst en de aantrekkelijkheid van ‘la bella vita’: de hartstocht, puurheid en vreugde uit de Italiaanse manier van leven.

Monzario brengt meerdere lijnen, waaronder de Monzario Oro met gouden sieraden en de Monzario Colore-lijn die bestaat uit gouden sieraden met edelstenen en diamanten. Luxe sieraden in goud met grote schakels of verfijnde gouden sieraden met parelmoer, gekleurde stenen of diamanten: Monzario is aansprekend en veelzijdig.

Net als het merk Monzario, worden we bij Reijersen Juweliers geïnspireerd door de mooie dingen van het leven. U bent van harte welkom om onze Monzario-collectie en onze visie op gastvrijheid en service te komen beleven in onze winkel in Oudewater.

Bezoek onze winkel