Ariadne

Collector’s Edition

Ariadne

Collector’s Edition

Christiaan van der Klaauw Ariadne Reijersen Collector’s Edition

De speciale Collector’s Edition van de Ariadne volkalender-chrono met 24-uursaanduiding is het eerste model dat onder de leiding van Pim Koeslag de ateliers van Christiaan van der Klaauw verlaat. De 50 exemplaren met turquoise wijzerplaat en de 50 stuks met zalmroze wijzerplaat worden exclusief voor Reijersen Juweliers vervaardigd en hebben buiten de onder verzamelaars zeer geliefde en zeldzame wijzerplaatkleuren zalmroze en turquoise, nog een aantal zeer bijzondere features.

Pre-order nu, levering vanaf mei 2023 in volgorde van reservering.

U betaalt € 1.000,- aan. Hiermee reserveert u uw aankoop. Vóór levering van het horloge ontvangt u een tweede factuur voor het resterende bedrag van € 7.950,-.

Collector’s Edition in zalmroze en turquoise

Frosted dial

De CVDK Ariadne heeft een ‘frosted’ wijzerplaat met opgelegde cijfers en indexen en opgelegde, circular-brushed ringen rond de tellers van de chronograaf. Bovendien werd het roségoud plated deel van de rotor met de hand gegraveerd door de beroemde Duitse graveur Jochen Benzinger, terwijl het buitenste deel geguillocheerd en rhodiumplated is.

Beide modellen hebben een exclusieve buffellederen band in plaats van de alligator band van de originele Ariadne: de zalmroze versie is voorzien van een bruingrijs exemplaar, de turquoise versie van een diepblauwe die perfect matcht met de hemel in de maanfaseaanduiding. Beide banden hebben een luxe signature vouwsluiting met gegraveerd Christiaan van der Klaauw-logo.

Het CVDK7758 kaliber Ariadne

Het chronograaf-uurwerk dat zich in dit prachtige horloge bevindt, is het CVDK7758-kaliber met Ariadne-complicatie. De chronograaf geeft de verstreken seconden, minuten en uren aan. Daarnaast heeft het horloge een volledige datumaanduiding (dag, datum, maand), een maanstandindicatie op 6 uur en de aanduiding van tijd vindt plaats op een 24-uursschaal.

Productinformatie
Uurwerk:

CVDK7758, kaliber met automatic opwinding en gangreserve van 48 uur

Functies:

Uren, minuten, kleine seconde, 24-uursindicatie, dag, datum, maand, maanfase, chronograaf met 12-uurs- en 30-minutenteller en secondenteller

Kast:

Edelstaal, ø 40 mm, saffierkristal, saffierkristallen kastdeksel

Wijzerplaat:

Zalmroze of turquoise grained dial met geblauwde, opgelegde indexen en opgelegde ringen om de counters

Band:

Zalmroze versie met bruingrijze buffellederen band, Turquoise versie met blauwe buffellederen band

Sluiting:

Speciaal ontworpen signature stalen vouwsluiting met CVDK-logo