Ons team, uw enthousiaste juwelen- & horloge-experts

We praten graag met u over ons vak. Over onze fascinatie voor uurwerken en horloges, over design en het materiaal van hoogwaardige sieraden. We nemen u graag mee naar de verhalen áchter de merken, maar nog meer dan dat gaat onze interesse uit naar úw verhaal. Wanneer dit samenkomt met onze service en kennis, ontstaat de magie die uw bezoek aan Reijersen Juweliers geslaagd maakt.

Ons hechte team bestaat uit gepassioneerde juwelen & horloge-experts die ervoor zorgen dat het sieraad of horloge van uw keus, voor uzelf of als geschenk, een passende keus is.

Adriaan Reijersen van Buuren
Juwelen & horloge-expert en gastronomie/culinaire liefhebber.

“De zelfbedachte term ‘juwelier-gastronoom’ is mij op het lijf geschreven. Sieraden en horloges die met aandacht en toewijding zijn gemaakt, hebben veel overeenkomsten met gastronomie. Beiden gaan over vakmanschap, passie, vernieuwing, maar ook over traditie. Over luxe, schoonheid, durf en eigenheid. Precies zoals juwelen of een mooie horloge de persoonlijkheid benadrukken.”

Evie Reijersen van Buuren
Juwelen-expert en maker van onze wereldberoemde boterkoek.

“Kiezen voor waar je hart naar uitgaat’, is mijn motto. Het sieraad dat je kiest om te dragen of om cadeau te doen, is een heel persoonlijke keus. Het maakt me blij wanneer ik met kennis en goed advies deze persoonlijke ontdekkingsreis met onze klanten mag aangaan.”

Elsbeth
Juwelen-expert en rots in de branding achter de schermen.

“Via persoonlijk klantcontact van blije klanten, nog blijere klanten maken, is het leuke van ons vak. Ook achter de schermen draag ik graag mijn steentje bij om de optimale service en beleving te borgen die we willen bieden.”

Gerdina
Juwelen & horloge-expert, van origine goudsmid.

“In de vele jaren dat ik al bij Reijersen Juweliers werkzaam ben, heb ik al veel klanten mogen helpen, adviseren en enthousiasmeren voor een nieuw juweel of horloge. Ook de collecties en merken heb ik goed leren kennen. Een kleine persoonlijke voorkeur zijn voor mij de sieraden van Bron. Dit Nederlandse merk biedt kwaliteit, originaliteit en zeer aansprekende sieraden.”

Marlyn
Juwelen & horloge-expert en zeer ervaren met social media.

“Na bij andere juweliers gewerkt te hebben, ben ik sinds januari 2022 ‘neergestreken’ bij Reijersen Juweliers. De ontspannen, familiaire sfeer en het feit dat alle tijd genomen wordt om klanten goed te adviseren, maakt dat ik me helemaal thuis voel binnen het team.”

Laura
Juwelen-expert en allrounder voor en achter de schermen.

“Mensen mogen ontvangen in een prachtige winkel voor het bieden van aankoopadvies over zoiets persoonlijks als een sieraad, is er iets mooiers? Voor mij niet!”

Yerro
Horloge-expert en aanstormend talent in de juwelierswereld.

“Als jongste van het team leer ik elke dag nieuwe dingen kennen. Dat hoop ik hier nog lang te blijven doen. Juist dat er altijd nóg meer te ontdekken valt, is het fascinerende aan horloges en aan het juweliersvak.”

Dian
Zelfstandig goudsmid & docent.

“Als oud-collega ben ik nog regelmatig bij Reijersen Juweliers te vinden om bij te springen als het nodig is. In mijn onbegrensde enthousiasme deel ik graag mijn kennis over juwelen. Zowel met collega’s als met klanten.”