De beleving van een juwelier-gastronoom

Reijersen Juweliers is niet zomaar een juwelier. We kiezen de merken waarmee we samenwerken zorgvuldig uit op kwaliteit en exclusiviteit. Daarnaast moet er ‘een klik’ zijn: een overeenkomstige herkenning die te maken heeft met bewondering en waardering voor de mooie dingen van het leven. Dat we onszelf ‘juwelier-gastroom noemen heeft daar alles mee te maken. In onze juwelierswinkel kunt u dit op exclusieve wijze ervaren.

Niet alleen verfijnde sieraden nemen een prominente plaats in binnen onze visie op schoonheid. Ook de verfijning van gastronomische smaken. Om dit tot uitdrukking te brengen heeft de klassieke juweliersinrichting in onze winkel plaats gemaakt voor een inrichting die het midden houdt tussen juwelierswinkel, gastrobar en huiskamer. Wij serveren onze gasten graag een mooie lunch of heerlijk diner met goed glas wijn.

“Met zorg en toewijding gemaakte sieraden en horloges hebben veel raakvlakken met gastronomie. Beiden hebben mijn aandacht. Omdat ze gaan over het ervaren van luxe en omdat ze gaan over vakmanschap, passie en de hartstocht van het volgen van dromen. Dromen die vaak vervlochten zijn met een mooie familietraditie. Voor mij is dat waar de mooie dingen van het leven voor staan.”

Adriaan Reijersen van Buuren

Bij restaurant De Burgemeester in Linschoten legt chef-kok Sander Spruijt zijn gasten al jarenlang in de watten met zijn creatieve, moderne en verfijnde gerechten. Spruijts vakmanschap verdiende een passend eerbetoon, vond juwelier Reijersen. Het leidde tot een speciale editie van de Frederique Constant Slimline Perpetual Calendar Manufacture De Burgemeester edition.

Onze filosofie

“Ménsen zijn schitterend” is onze overtuiging. De schoonheid van sieraden en horloges wordt bepaald door degene die het draagt of de gelegenheid waarvoor het zorgvuldig is uitgekozen en met aandacht geschonken is. De mooiste factor van ons vak is te mogen ervaren hoe juwelen en horloges verbonden zijn met emoties. Wanneer een sieraad met liefde wordt gedragen krijgt het zijn werkelijke glans en waarde.

Onze merken

We zijn ambassadeur van aansprekende Nederlandse en buitenlandse horloge- en sieraden merken, waaronder: Bron, Christiaan van der Klaauw, Czapek, Frederique Constant, MeisterSinger, Monzario, Nanis, Aller Spanninga, Pesavento en Seiko. De collectie is samengesteld op basis van onze passie voor horloges en sieraden van wereldklasse, die wij u presenteren in een van de mooiste stadjes bij Utrecht: Oudewater.

U bent van harte welkom om onze collectie, onze filosofie en onze service te komen ervaren. In onze winkel schenken wij u – als enige juwelier-gastronoom van Nederland – tijd en aandacht om de sieraden van uw keus in een ontspannen atmosfeer goed te leren kennen: om het verhaal van de makers, het verhaal achter product én uw eigen verhaal samen te laten komen tot een perfecte match.

Bezoek onze winkel