Loading...
Over ons2018-05-08T17:41:36+00:00

Reijersen Juweliers

post2 “Op de lagere school was ik al gefascineerd door edelstenen en alles wat natuurlijkheid en echtheid uitstraalt. Nu ben ik 41 en dat zit nog steeds in me. Alles waar een verhaal achter zit pakt me. Toen ik hier op mijn 23ste neerstreek als goudsmid-juwelier had ik nooit gedacht dat ik zo van Oudewater zou gaan houden. Wat een bijzondere stad met bijzondere mensen is dit! Ik ben geen Oudewaternaar, maar ik leef hier en slaap elders. Deze geelbuikenstad is wel in vijftien jaar tijd in mijn hart gaan zitten. En gaat daar ook nooit meer weg.”
– Adriaan Reijersen van Buuren

post2 “Vanaf het jaar 2000 mag ik met veel plezier bij dit prachtige bedrijf van onze zoon werken.
Sieraden is puur emotie en wanneer je dan door gezamenlijke inspanning tot een mooi resultaat bent gekomen, is het iedere keer weer een feestje. Geweldig als mensen blij de deur uit gaan, door doen we het voor!”
– Evie Reijersen van Buuren

review1-compressor “Een grote passie voor mechanische horloges, de kunst achter de wijzerplaat vind ik fantastisch ”
– Pieter Vogel

post2 Ik ben Elsbeth en werk sinds een aantal jaren bij Reijersen juweliers. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik vind het heel belangrijk dat de klant goed wordt geadviseerd bij de keuze voor een sieraad of horloge. Een blije en tevreden klant is voor mij de kers op de taart.
Graag ontmoet ik u bij ons in de winkel, om samen met u te bekijken wat er bij u past.
– Elsbeth Meijer

post2 “Omschrijving volgt”
– Dian van der Hek

post2 “Juwelen staan symbool voor de vrolijke en liefdevolle momenten in het leven. Ik vind het een voorrecht om iets bij te mogen dragen aan de bijzondere mijlpalen in het leven van onze klanten.
Ik ben goudsmid, maar heb ook zeker een passie voor horloges. Een mooi horloge kan ook zeker als sieraad worden gedragen. Als de achterkant van het horloge dan ook nog eens van glas is, zie je het mechanische uurwerk lopen en kijk je het uurwerk recht in zijn hart.”
– Gerdina van der Wijngaard

HEEFT U VRAGEN?

Gebruik onze live-chat of stuur ons een email.

KLIK HIER